Fits- en Re-Fitsonderdelen voor uw stalen fiets

In onze werkplaats herbergen wij een enorme collectie (klassieke onderdelen), nieuw en gebruikt.

Voor nieuwe en gebruikte sturen, wielen, standaarden, sloten, voorvorken, etc. kunt u bij ons terecht. Ons idee is dat gebruikte onderdelen, mits goed gereviseerd, zeker niet onderdoen voor (of beter zijn dan) nieuw geproduceerde artikelen.

Klassieke onderdelen

Bent u op zoek naar specifieke onderdelen om een klassieke fiets weer op te knappen of te complementeren dan kunt u ons het best telefonisch of via e-mail benaderen. Ook voor vragen over welke onderdelen origineel op een fiets gezeten hebben gezeten kunt u bij ons terecht.

George Chardon is vrijdagochtend beschikbaar in de werkplaats om u van advies te voorzien over de juiste onderdelen voor uw fiets. Ook voorzien wij u van advies bij het opbouwen van een fiets.

Komt u van ver? Bel dan even om een afspraak te maken. 

 

Naven, velgen, spaken en nippels

Voor revisie, schoonmaak en onderhoud van Sturmey Archer, Rohloff, Shimano Nexus, Campagnolo, Torpedo, Sachs, Sram en naven van alle merken fietsen bent u bij Fietsverzet aan het juiste adres.

Wij beschikken over diverse soorten en maten nieuwe en gebruikte velgen van onder andere Vuelta, Velo Orange, Mavic, Rigida, Schothost en Kronprinz.

Er bestaan talloze soorten en maten spaken en nippels die deel uitmaken van onze voorraad. Uiteindelijk is het de hand van de meester die de sterkte van het wiel bepaalt. Evenwicht is het belangrijkst!

Velglinten, binnen- en buitenbanden

Wij bieden een betrouwbaar assortiment aan fietsbanden van alle mogelijke formaten en typen.

Op zowel de antieke transportfiets (47-571mm) als de moderne racefiets (Schwalbe Surpreme) rijdt u weer voorzien van de juiste maat en kleur de werkplaats uit.

Vredestein Classic, Schwalbe Marathon, Conti Contact, Grand Bois en veel twee-kleuren banden voor ondermeer klassieke (race/sport)fietsen vormen enkele topmerken uit ons assortiment.

Zadels

Vele gebruikte antieke en klassieke zadels van merken als Vasad, Lepper, Hulshof, Knoop, Brooks en andere fabrieksmerken.

Verlichting

Komt binnenkort

Maatwerk voor uw fiets

Naast een grote hoeveelheid (originele) onderdelen maken wij ook bepaalde onderdelen op maat. Wij kunnen voorvorken verlengen, of scheve voorvorken weer richten, of voorzien van een nieuwe binnenbalhoofdbuis.

Speciaal voor klassieke fietsen met een 45 mm bracket maken wij bussen op maat waardoor er een 40 mm trapas in kan worden geplaatst.

In onze Re-Fits projecten passen wij vaak hoog kwalitatieve onderdelen toe. Een veel gehoorde wens is een naafdynamo in een klassieke fiets. Mocht u niet de hele fiets onder handen laten willen nemen kunt u ook een wiel opsturen. Wij kunnen er dan een naafdynamo inspaken en het wiel inclusief verlichtingsset terugsturen.